Ontwikkeling van een feestkoffer voor Havenpaviloen Antwerpen - 2016

Kapitein op je eigen feest? 

Met het Mas-Havenpaviljoen, het infocentrum van de haven van Antwerpen heeft PimPamFactory de koppen samen gestoken. Resultaat is een heerlijke themakoffer met als onderwerp de haven. Met deze koffer bieden ze verjaardagsfeestjes aan, waarbij kinderen op een speels manier kennismaken met de Antwerpse havenwereld.

verjaardagskoffer voor verjaardagsfeestjeorigineel verjaardagsfeestje voor kinderenorigineel verjaardagsfeestje voor kinderenorigineel verjaardagsfeestje voor kinderen

Het werd een koffer gevuld met 12 verschillende spelen in combinatie met boeiend spelmateriaal ontwikkeld in onze eigen studio.

Uit deze 12 verschillende spelen kan de spelbegeleider telkens een keuze maken. afgestemd op de leeftijdsgroep van het feestje, de interesses van de kinderen, binnen- of buitenspelen afhankelijk van het weer,…

Bij het ontwikkelen van de spelen, stond voorop dat er geen competitiedrang tussen de kinderen zou ontstaan, maar dat de kinderen nauw zouden samenwerken naar een einddoel! Erg fijn voor de sfeer in de groep en ook voor de jarige.  Centraal staat een display in de vorm van een containerschip. Het doel is dat de kinderen samenwerken om het schip te vullen met koffiebonen. Na het afronden van een spelletje krijgen de kinderen steeds een nieuwe lading koffiebonen. Zo kunnen ze de ultieme sleutel verdienen van de container vol verassingen!

Kijk ook eens op hun site of op : http://www.cartoon-productions.be/2015/11/12/kapitein-op-je-eigen-verjaardagsfeest/

educatieve pakketten op maateducatieve pakketten op maateducatieve pakketten op maateducatieve pakketten op maat

PimPamFactory heeft de hele vormgeving en het concept zelf verzorgd. Het logo, de illustraties, de communicatie middelen zoals flyer en uitnodigingen, de productie van de display ’s, het spelmateriaal, de handleiding tot het uitdenken en ontwikkelen van het spel alles in één doordachte herkenbare huisstijl.

educatieve pakketten op maat

Meer items
Ontwikkeling van een feestkoffer voor Havenpaviloen Antwerpen -  2016

Ontwikkeling van een feestkoffer voor Havenpaviloen Antwerpen - 2016

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x