Doeblaadjes maken een bezoek aan de 5 monumentale kerken super leuk! - MKA- 2018

Rubens inspireert,… en geen klein beetje. Samen met Inge Van Reeth (de derde verdieping) hebben we doe blaadjes en het bijpassende meubel ontwikkeld voor jonge gezinnen. (in opdracht van MKA en toerisme Vlaanderen). Onderwerp: de 5 monumentale kerken van Antwerpen, echte schatkamers boordevol waardevolle kunst in alle vormen, dus dat was alvast super dankbaar.

Inge zorgde voor boeiende inhoud op maat van kinderen en met onze creatieve input is het een resultaat geworden waar we zonder meer ‘trots’ op zijn. Van het één kwam het ander. Een mascotje zou de kinderen mee op toer moeten nemen. Et voila, BoO, het spookje, kreeg vorm, want wat is er leuker dan een schattig en avontuurlijk spookje om de kinderen mee op pad te nemen door een kerk.

BoO neemt kindjes (in 5 talen) mee op een speelse manier door de 5 Monumentale kerken van Antwerpen.

Voor de blaadjes en ook de volwassenen gidsjes was er ook een presentatiemeubel nodig. Tuurlijk willen we dat ook doen! Heerlijk zo’n opdrachten. Met een grafisch vormgever en een meubelontwerpster (Lauren Dierckx) in huis, werd het een goed doordacht handig en hedendaags meubel.

Het was enkele weken keihard werken, samen met Marieke D'Hooge van MKA hebben we het beste van onszelf gegeven. Vanaf 1 juni 2018 voor iedereen GRATIS toegankelijk (het hele jaar door). OLV kathedraal, Sint Pauluskerk, Carolus Borromeus, Sint Jacobs kerk, Sint Andrieskerk.
Allen daarheen!


#rubensinspireert #barokfestival #publiekswerking #pimpamparty #doeblaadjes #activiteitenblaadjes #kerkfabriek #pimpam #vlieg #doeblaadjes


educatieve pakketten voor kinderen

AANGENAME KENNISMAKING - HET MASCOTJE 'BOO'

educatieve pakketten voor kinderenDE DOEBLAADJES

educatieve pakketten voor kinderen

DE DISPLAY - VAN ONTWERP TOT REALISATIE


Meer items
Doeblaadjes maken een bezoek aan de 5 monumentale kerken super leuk! - MKA- 2018

Doeblaadjes maken een bezoek aan de 5 monumentale kerken super leuk! - MKA- 2018

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x