Reacties

star
star
star
star
star

Dat is nu eens creativiteit! Hartelijk dank.

Charlotte Verstringe

star
star
star
star
star

Heel originele spelletjes!

Liesbeth Provoost

format_quote

Verschillende prikkels worden voor de kids aangeboden! Het was een erg leuk samenspel, er was geen competitie van de beste, de snelste,... Iedereen is winnaar. Het leukste vonden de kinderen Draakje Milan & het Steekspel. Het is alom een schitterd idee, concept, aan alles is gedacht, verschillende prikkels worden bij de kids aangeboden. Veel variatie. Leuke kostuums, knap spelbad, knappe website, overzichtelijk. Correcte afhandeling,... UITSTEKEND. Alle promokaartjes uitgeeld; alle ouders waren vol lof ;-) Bedankt!

mama van Charlotte - ridder- en prinsessenkoffer - Schilde

format_quote

Alle opdrachten waren met 8 kinderen perfect binnenshuis te doen! Alles in de detectivekoffer was heel duidelijk! Het is de 2e keer dat we zo'n koffer hebben gehuurd, en er komt ongetwijfeld nog een derde! Alle opdrachten waren met 8 kinderen perfect binnenshuis te doen! De opdrachten en de detectivepasjes maken vonden ze het leukst!

papa van Sam - detectivekoffer - Boechout

format_quote

Alles was een succes !!! Het ringsteekspel was een groot succes en uiteraard mooie verkleedkostuums! Een geslaagd feestje. Enkel de hoes van de troon was te klein voor de stoel.

papa van Free - prinsesjes- en ridderkoffer - Ranst

Het was een zeer fijne koffer Zeer vlotte en vriendelijke service

Kasteelkoffer - Zandhoven

Wij komen zeker terug...

Familie Vermeylen - detectivekoffer

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x