FAQ

FAQ

Hoe kan ik een Knutselpakket bestellen?

Via onze online shop kan je het gewenste knutselpakket bestellen. Bij het maken van jouw keuze kan je aangeven voor hoeveel kinderen je het pakket wil laten samenstellen. Wenst je een gepersonaliseerde boodschap toe te voegen, voor diegene, waarvoor het knutselpakket bestemd is, dan kan je dit op het bestelformulier die toevoegen.

Kan ik een webshopbestelling afhalen?

Voor het afhalen van een webshopbestelling, kan u terecht op ons adres Veldkant 39 te kontich. Graag even een telefonische afspraak maken, om zeker te zijn dat we aanwezig zijn.

Of kan u kiezen om het met GLS te laten verzenden (verzendingskosten 5€ voor België, 9€ voor het buitenland).

Hoe lang duurt het vooraleer ik mijn webshopbestelling met de GLS ontvang?

Een webshopbestelling wordt na betaling van de bestelling klaargemaakt. Pakjes worden op maandag en donderdag verzonden, via GLS. Wanneer je op vrijdagnamiddag of tijdens het weekend een bestelling plaatst, wordt deze op maandag klaargemaakt en verzonden. Normaal gezien krijgt u het pakketje (in België) na verzenden, 1 - 2 dagen later al bij u thuis. Voor het buitenland duurt dit 2 - 3 dagen. 


Wat is het verschil tussen een Knutselpakket en een Themakoffer?

De themakoffers is een huurformule, waarmee je als ouder professioneel materiaal bij de hand hebt om een verjaardagsfeestje te begeleiden. Het is leuk dat je als ouder (of tante, nonkel, neef,...) het verjaardagfeestje van het kind zelf kan begeleiden. Elke koffer is zo samengesteld, dat je met de professionele handleiding makkelijk aan de slag kan. De handleiding wordt bij reservatie al doorgestuurd, zodat u dit op voorhand rustig kan doornemen. 

De knutselpakketten zijn een koopformule, waarbij je als ouder kwalitatief en origineel materiaal hebt om oftewel een kort of langer knutselmoment te voorzien. Elk knutselpakket wordt in ons atelier op maat samengesteld, en beschikt over een duidelijke handleiding. 

Is het de bedoeling dat ik een themakoffer zelf kom ophalen en terugbrengen? Hoe zit het juist met het transport?

 • De afhaling van een themakoffer is in het magazijn in Kontich - Veldkant 39 (gebouw naast Quick) - 2550 Kontich. 
 • Zorg er best voor dat je autokoffer leeg is. Onze themakoffer is 80cm breed, 60cm hoog en 60cm diep.
 • Afhalen themakoffer voor een feestje:
  • in het weekend: ophalen op vrijdag van 9u-16u, terugbrengen na het weekend op maandag van 9u-16u.
  • op woensdag: ophalen op dinsdag van 9u-16u en terugbrengen op donderdag tussen 9u-16u.
   Het exacte uur wordt nog onderling besproken via mail of telefoon.
   Kristine 0477/55.84.29 of Fabienne 0486/05.25.58

Hoe groot is een themakoffer?

Voorzie voldoende ruimte in de auto om de koffer mee te nemen! Maak de kofferruimte aub leeg. Sommige auto's hebben een diepe koffer, maar een smalle kofferopening! De koffer wordt dan op de voorzetel geplaatst! Een koffer is 80cm breed, 60 cm hoog en 60cm diep.

Zijn de themakoffers bedoeld voor bepaalde leeftijden?

Elke speelkoffer heeft zo z’n eigen doelgroep en leeftijd. Met onze mix and match formule kan u altijd nog wat aan passen. Bvb bij de kasteelkoffer, hoeveel jongens en meisjes zijn er? Hoe oud zijn ze? 

Kunnen de kinderen zelf met een themakoffer aan de slag?

Bij elke koffer is er een heel spel uitgedacht en zit een duidelijke handleiding bij. De koffer mag echter nooit zonder toezicht van een volwassene gebruikt worden. Bedoeling is dat het spel dat bij de koffer hoort, wordt begeleid door een volwassene. Enkel de familiefeestkoffer leent zich er toe om materiaal uit te stallen waarmee de kinderen zelfstandig aan de slag gaan.

Ik ben zelf niet creatief kan ik er dan mee aan de slag?

De handleiding is zo opgesteld dat het spel voor iedereen bruikbaar is. Heel overzichtelijk en handig. Perfect bruikbaar zonder zelf nog veel te moeten inbrengen. Natuurlijk mag je zelf nog dingen aanvullen en/of uitbreiden.

Wat als er iets uit de speelkoffer zoek is?

We kijken even wat er ontbreekt en maken een bestek op. Hetgene dat moet vergoed worden, wordt achteraf afgerekend. Indien u het enkele dagen later toch nog terug vindt kan u altijd contact met ons opnemen. Indien wij het ondertussen nog niet vervangen hebben betalen wij u terug.

Moet ik de kleding wassen?

Neen, pimpamparty zorgt voor de reiniging van de kleding. Er wordt wel gevraagd om het speelgoed gereinigd terug te leveren.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x