FAQ

FAQ

Is het de bedoeling dat ik een themakoffer zelf kom ophalen en terugbrengen? Hoe zit het juist met het transport?

 • De afhaling van een themakoffer is in het magazijn in Kontich - Veldkant 39 (gebouw naast Quick) - 2550 Kontich. 
 • Afhalen themakoffer voor een feestje:
  • in het weekend: ophalen op vrijdag van 9u-16u, terugbrengen na het weekend op maandag van 9u-16u.
  • op woensdag: ophalen op dinsdag van 9u-16u en terugbrengen op donderdag tussen 9u-16u.
   Het exacte uur wordt nog onderling besproken via mail of telefoon.
   Kristine 0477/55.84.29 of Fabienne 0486/05.25.58

Hoe groot is een themakoffer?

Voorzie voldoende ruimte in de auto om de koffer mee te nemen! Maak de kofferruimte aub leeg. Sommige auto's hebben een diepe koffer, maar een smalle kofferopening! De koffer wordt dan op de voorzetel geplaatst! Een koffer is 45cm x 80cm x 50 cm groot.

Zijn de themakoffers bedoeld voor bepaalde leeftijden?

Elke speelkoffer heeft zo z’n eigen doelgroep en leeftijd. Met onze mix and match formule kan u altijd nog wat aan passen. Bvb bij de kasteelkoffer, hoeveel jongens en meisjes zijn er? Hoe oud zijn ze? 

Kunnen de kinderen zelf met een themakoffer aan de slag?

Bij elke koffer is er een heel spel uitgedacht en zit een duidelijke handleiding. De koffer mag echter nooit zonder toezicht van een volwassene gebruikt worden. Bedoeling is dat het spel dat bij de koffer hoort, wordt begeleid door een volwassene. Enkel de familiefeestkoffer leent zich er toe om materiaal uit te stallen waarmee de kinderen zelfstandig aan de slag gaan.

Ik ben zelf niet creatief kan ik er dan mee aan de slag?

De handleiding is zo opgesteld dat het spel voor iedereen bruikbaar is. Heel overzichtelijk en handig. Perfect bruikbaar zonder zelf nog veel te moeten inbrengen. Heb je toch de ambitie om het nog uit te breiden of wat naar uw eigen hand te zetten, er zijn heel wat tips tot uitbreiding.

Wat als er iets uit de speelkoffer zoek is?

We kijken even wat er ontbreekt en maken een bestek op. Hetgene dat moet vergoed worden wordt in mindering gebracht van de borg. Indien u het enkele dagen later toch nog terug vindt kan u altijd contact met ons opnemen. Indien wij het ondertussen nog niet vervangen hebben betalen wij u terug.

Moet ik de kleding wassen?

Neen, pimpamparty zorgt voor de reiniging van de kleding. Er wordt wel gevraagd om het speelgoed gereinigd terug te leveren.

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x