FAQ

FAQ

Hoe kan ik een Knutselpakket bestellen?

Via onze online shop kan je het gewenste knutselpakket bestellen. Bij het maken van jouw keuze kan je aangeven voor hoeveel kinderen je het pakket wil laten samenstellen. Wenst je een gepersonaliseerde boodschap toe te voegen, voor diegene, waarvoor het knutselpakket bestemd is, dan kan je dit op het bestelformulier die toevoegen.

Kan ik een webshopbestelling afhalen?

Voor het afhalen van een webshopbestellingen, kan u terecht in ons atelier in Kontich - Van Dyckstraat 41. Of kan u kiezen om het met Bpost te laten verzenden.

Afhaling kan tijdens de openingsuren, of buiten de openingsuren (ook 's avonds), na afspraak. U wordt per mail verwittigd wanneer uw bestelling klaarstaat.

Hoe lang duurt het vooraleer ik mijn webshopbestelling met de BPOST ontvang?

Een webshopbestelling wordt na betaling van de bestelling én indien alles voorradig binnen de 24h klaargemaakt en verzonden met Bpost. Gemiddeld duurt de verzending met Bpost 24h tot 48h. Wanneer je op vrijdagnamiddag of tijdens het weekend een bestelling plaatst, wordt deze op maandag klaargemaakt en verzonden. Wanneer iets, niet voorradig is word je per mail of telefonisch gecontacteerd. 

Wat is het verschil tussen een Knutselpakket en een Themakoffer?

De themakoffers is een huurformule, waarmee je als ouder professioneel materiaal bij de hand hebt om een verjaardagsfeestje te begeleiden. Het is leuk dat je als ouder (of tante, nonkel, neef,...) het verjaardagfeestje van het kind zelf kan begeleiden. Elke koffer is zo samengesteld, dat je met de professionele handleiding makkelijk aan de slag kan. De knutselpakketten daarentegen, zijn een koopformule, waarbij je als ouder kwalitatief en origineel materiaal hebt om oftewel een kort of langer knutselmoment te voorzien. Elk knutselpakket wordt in ons atelier op maat samengesteld, en beschikt over een duidelijke handleiding. 

Is het de bedoeling dat ik een themakoffer zelf kom ophalen en terugbrengen? Hoe zit het juist met het transport?

  • De afhaling van een themakoffer is in het magazijn in Kontich - Van Dyckstraat 41- 2550 Kontich. Voor elke kofferafhaling wordt u telefonisch gecontacteerd om een afspraak te maken. 
  • De speelkoffer kan ook geleverd worden. Levering binnen de provincie Antwerpen doen we graag aan 29,5 euro per rit, buiten de provincie Antwerpen wordt er een prijsofferte opgesteld. Er dient voor de levering iemand aanwezig te zijn.  Ook voor de ophaling van de koffer dient er iemand aanwezig te zijn. Leveringen gebeuren na telefonische afspraak waarbij een richtuur wordt gegeven. Bij het huren van 2 koffers, voor dezelfde dag of bij een grote groep waarbij het materiaal over 2 koffers moet worden verdeeld, wordt de tweede koffer aan 15 euro geleverd (30 euro - heen en terug). 

Hoe groot is een themakoffer?

Voorzie voldoende ruimte in de auto om de koffer mee te nemen! Maak de kofferruimte aub leeg. Sommige auto's hebben een diepe koffer, maar een smalle kofferopening! De koffer wordt dan op de voorzetel geplaatst! Een koffer is 45cm x 80cm x 50 cm groot.

Zijn de themakoffers bedoeld voor bepaalde leeftijden?

Elke speelkoffer heeft zo z’n eigen doelgroep en leeftijd. Met onze mix and match formule kan u altijd nog wat aan passen. Bvb bij de kasteelkoffer, hoeveel jongens en meisjes zijn er? Hoe oud zijn ze? 

Kunnen de kinderen zelf met een themakoffer aan de slag?

Bij elke koffer is er een heel spel uitgedacht en zit een duidelijke handleiding. De koffer mag echter nooit zonder toezicht van een volwassene gebruikt worden. Bedoeling is dat het spel dat bij de koffer hoort, wordt begeleid door een volwassene. Enkel de familiefeestkoffer leent zich er toe om materiaal uit te stallen waarmee de kinderen zelfstandig aan de slag gaan.

Ik ben zelf niet creatief kan ik er dan mee aan de slag?

De handleiding is zo opgesteld dat het spel voor iedereen bruikbaar is. Heel overzichtelijk en handig. Perfect bruikbaar zonder zelf nog veel te moeten inbrengen. Heb je toch de ambitie om het nog uit te breiden of wat naar uw eigen hand te zetten, er zijn heel wat tips tot uitbreiding.

Wat als er iets uit de speelkoffer zoek is?

We kijken even wat er ontbreekt en maken een bestek op. Hetgene dat moet vergoed worden wordt in mindering gebracht van de borg. Indien u het enkele dagen later toch nog terug vindt kan u altijd contact met ons opnemen. Indien wij het ondertussen nog niet vervangen hebben betalen wij u terug.

Moet ik de kleding wassen?

Neen, pimpamparty zorgt voor de reiniging van de kleding. Er wordt wel gevraagd om het speelgoed gereinigd terug te leveren.

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x