Muzzzé een spel voor het Middelheim beeldenpark 2010/heden

Wilrijk

Voor het Middelheim Beeldenpark hebben we op basis van 1 concept, in totaal 10 spelen ontwikkeld. Telkens verwerkt in een handig koffertje, zo mee te nemen op je wandeltocht.  Elk koffertje is uitgewerkt naar een thema gelinkt aan beeldhouwkunst, gaande van beweging, ruimte, leegte, materiaal, ...  Afhankelijk van de leeftijd en de voorkeur kies je als ouder (of leerkracht ) één thema als uitgangspunt voor het actieve museumbezoek. 

Elk thema wordt geïllustreerd met verrassende selectie van vijf beelden uit de collectie. Spelenderwijs komen kinderen in contact met waardevolle info. Al het spelmateriaal zit gebundeld in een handig koffertje dat je kan meenemen in het park bij het spelen van het spel. 

Elke koffer heeft een eigen thema en kleur en bevat een eenvoudige handleiding. Het spel wordt buiten aangekondigd met een aantrekkelijke promoplaat tegen de muur van het gebouw die de kinderen en ouders naar binnen gidst. 

Pim Pam Party heeft zich ook vastgebeten in een leuke vormgeving qua presentatie. De koffertjes zitten verzameld in een handige opberg(zuil) boom. Het is een speels en praktisch instrument waar ouders vrij hun favoriete koffertje kunnen uitkiezen. Het meubel is vlot verzetbaar, het wordt elke dag in en uit de receptie gereden.

Ontdek hier meer op de site van het MIddelheim of lees meer in

een artikel van de standaard  - klas op stap - het nieuwsblad


educatieve pakketten voor kindereneducatieve pakketten voor kindereneducatieve pakketten voor kinderenMeer items
Muzzzé een spel voor het Middelheim beeldenpark 2010/heden

Muzzzé een spel voor het Middelheim beeldenpark 2010/heden

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x