Onze Missie

Pim Pam is een resultaat van jarenlange ervaring, gaandeweg je passie ontdekken,  het tegenkomen van de juiste personen,  je focus bijsturen, scherpstellen en dat volgen...  Dit gecombineerd met onze overtuiging dat kinderen welverdiende aandacht en ondersteuning in hun ontwikkeling verdienen. Want glunderende gezichtjes, bijzondere herinneringen, heerlijke ouder (begeleider) én kind momenten creëren, dat is waar we helemaal voor gaan.

Onze studio richt zich voor 100 % op vormgeving voor kinderen tot en met de eerste graad secundair. We onderscheiden ons in het ontwikkelen voor speel- en leerconcepten, elk met een uniek karakter en een eigen verhaal. 

Leren doe je altijd en overal, daar zijn we van overtuigd. Of je het nu wil of niet. Als PimPam' ers gaan we telkens op zoek naar verrassende ervaringen. Door een onverwachte insteek of bijzonder materiaal wordt je leergierigheid gestimuleerd. Dat maakt spelen en leren spannend, betekenisvol en leuk. 

Wij creëren concepten met onverwachte meerwaardesWij gaan er voor om kinderen te stimuleren in interacties, creativiteit en vaardigheden.  

PIM PAM PARTY: een kant en klaar concept op maat van families -  is onze B2C cel die zich rechtsreeks richt naar deze doelgroep. 

Gegroeid uit onze studio vanuit de overtuiging dat kinderen geen sjieke, afgekochte feestjes, tablets of dure cadeau’s, nodig hebben,  maar ruimte tot creativiteit, spelen en vooral duurzame momenten met hun ouders,  …  Hier willen wij het verschil maken. Animators vind je genoeg, een clown of goochelaar inhuren is geen moeite.

Met onze formules kan je als ouder zelf de hoofdrol spelen zonder alle gedoe van voorbereiding en nazorg. 

Want dat is onze overtuiging, feestjes thuis met de ouders, zijn onvervangbaar voor een kind.  Met Pim Pam PARTY slagen we een waardevolle brug tussen professionele animators en de ouder (begeleider).  

Uw enthousiasme + Pim Pam Magie = de tijd van hun leven

Onze Missie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x