Verjaardagsfeestjes! Nog steeds geniet ik van dit heerlijke ouder - kind moment!

Als jongste van 4 ben ik opgevoed met de overtuiging dat verjaardagsfeestjes een overbodige luxe zijn.

Een verjaardag, was bij ons een gewone dag zoals elke andere dag! Geen verjaardagskaartje ’s ochtends bij het ontbijt, geen versierde stoel, geen dikke zoenen, … enkel even een korte en snelle ‘Gelukkige verjaardag’, en hopla het leven ging verder zoals elke gewone dag.

Rondom mij zag ik jarige vriendinnetjes die glunderden toen het hun dag was, ... Eén keertje heb ik mijn ouders toch een keertje kunnen overtuigen! En eindelijk een kinderfeestje bij ons thuis! Zàlig was dat! We woonden toen ook nog op een megacoole boerderij, dus het had alles wat het nodig had om een fijn feestje te worden. En niets was minder waar, het was een topfeestje!

Ondertussen ben ik zelf mama van 3 kinderen: Marie (13j), Basias (12j) en Thomas (10j). En jullie kunnen het al raden… bij ons gaat er geen verjaardag onopgemerkt voorbij! Het grote gemis uit mijn kindertijd, wordt dubbel en dik goedgemaakt bij mijn kinderen. Niets is heerlijker dan je kind ’s ochtends knuffelend en zingend wakker te maken en de avond ervoor stiekem het huis te versieren. Verjaardagsfeestjes bij ons, zijn dus hot! Ze zijn zelfs zo hot, dat ik er uiteindelijk mijn job bij pimpamparty van heb van gemaakt!

Mijn ouders hebben nooit verjaardagsfeestje geweerd omdat ze het niet wilden, maar omdat ze niet wisten hoe er aan te beginnen, besefte ik na al die jaren! Zelfs nu in 2018 zijn er veel ouders die hetzelfde ervaren! Niets is waardevoller dan een bijzonder moment met je kind te beleven en een feestje thuis te organiseren. Maar hoe! Daarom dat we graag onze know how delen met al deze ouders, die ook het belang hechten aan samen spelen met hun kinderen.

Chris (mama van Marie, Basias & Thomas)


Meer items
Verjaardagsfeestjes! Nog steeds geniet ik van dit heerlijke ouder - kind moment!

Verjaardagsfeestjes! Nog steeds geniet ik van dit heerlijke ouder - kind moment!

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x