Verjaardagsfeestjes! Nog steeds geniet ik van dit heerlijke ouder - kind moment!

Als jongste van 4 ben ik opgevoed met de overtuiging dat verjaardagsfeestjes een overbodige luxe zijn.

Een verjaardag, was bij ons een gewone dag zoals elke andere dag! Geen verjaardagskaartje ’s ochtends bij het ontbijt, geen versierde stoel, geen dikke zoenen, … enkel even een korte en snelle ‘Gelukkige verjaardag’, en hopla het leven ging verder zoals elke gewone dag.

Rondom mij zag ik jarige vriendinnetjes die glunderden toen het hun dag was, ... Eén keertje heb ik mijn ouders toch een keertje kunnen overtuigen! En eindelijk een kinderfeestje bij ons thuis! Zàlig was dat! We woonden toen ook nog op een megacoole boerderij, dus het had alles wat het nodig had om een fijn feestje te worden. En niets was minder waar, het was een topfeestje!

Ondertussen ben ik zelf mama van 3 kinderen: Marie (13j), Basias (12j) en Thomas (10j). En jullie kunnen het al raden… bij ons gaat er geen verjaardag onopgemerkt voorbij! Het grote gemis uit mijn kindertijd, wordt dubbel en dik goedgemaakt bij mijn kinderen. Niets is heerlijker dan je kind ’s ochtends knuffelend en zingend wakker te maken en de avond ervoor stiekem het huis te versieren. Verjaardagsfeestjes bij ons, zijn dus hot! Ze zijn zelfs zo hot, dat ik er uiteindelijk mijn job bij pimpamparty van heb van gemaakt!

Mijn ouders hebben nooit verjaardagsfeestje geweerd omdat ze het niet wilden, maar omdat ze niet wisten hoe er aan te beginnen, besefte ik na al die jaren! Zelfs nu in 2018 zijn er veel ouders die hetzelfde ervaren! Niets is waardevoller dan een bijzonder moment met je kind te beleven en een feestje thuis te organiseren. Maar hoe! Daarom dat we graag onze know how delen met al deze ouders, die ook het belang hechten aan samen spelen met hun kinderen.

Chris (mama van Marie, Basias & Thomas)


Verjaardagsfeestjes! Nog steeds geniet ik van dit heerlijke ouder - kind moment!

Magneten knutselen met krimpfolie

Mie, is onze eerste testouder die samen met haar zonen Stef en Miel ons nieuwe magnetenknutselpakketje uittestte. Je vindt haar volledige verslag en suggesties hier!

Lees meer keyboard_arrow_right

10 tips voor een zorgeloos communie- of lentefeest.

Als ouder wil je voor je communicant of lentekind uiteraard een heerlijk feest en wil je zelf tijdens het feest genieten van het lekkere eten en het gezelschap. Hierbij enkele tips die van je feest een echt feestje maken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Slijm maken als een echte laborant! Getest door Jules 10j.

Zoonlief heeft al heel wat recepten uitgeprobeerd om slijm te maken, zelden met met gedroomde effect tot nu! Voor zijn verjaardag heeft hij de slime mystery doos cadeau gekregen en dat was een waar succes.

Lees meer keyboard_arrow_right

Over hoe het ook wel eens kan mislopen en we de hulp inroepen van TESTOUDERS

Toegegeven, af en toe word je eens flink terug gefloten. Soms ben ik iets te enthousiast over (nieuwe) producten of nieuwe ontdekkingen. Mea culpa ;-) Een jaar of zes geleden ontdekte ik in New York ‘sharpies en had er ter plaatste ermee geëxperimenteerd. Helemaal verliefd was ik, ideaal waren ze.

Lees meer keyboard_arrow_right

12 leuke ideetjes met pompoenen als je niet wil snijden...

Toegegeven, ik ben weg van die mooie oranje kleur van pompoenen, instant herfst sfeer in huis. Maar het uithollen en uitsnijden tot halloween gezichtjes, hoe cool het resultaat ook kan zijn, is niet mijn ding. Hier enkele quick win ideetjes met ook een super resultaat.

Lees meer keyboard_arrow_right

12 x leuke creatieve ideetjes met kartonnen dozen!

Mensen inspireren met onze creatieve webshop is helemaal ons ding, maar we geven het toe, die verpakkingen tja, daar zijn we niet zo gelukkig mee. Zeker nu Helen, (mijn dochter van 25) helemaal zero waste tracht te leven. Een serieuze spiegel die wordt voorgehouden.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x