Over hoe het ook wel eens kan mislopen en we de hulp inroepen van TESTOUDERS

In New York  ontdekte ik ‘sharpies, all-round stiftjes waar je onder andere mee op porselein kan tekenen. Ik had er ter plaatste mee geëxperimenteerd en was super enthousiast. 

Met deze stiftjes kon je op een laagdrempelige manier tekenen op porselein. Kortom, een gewone stift, die goed dekt, afveegbaar is (zolang hij niet gebakken is) en geen gedoe met de één of andere verfachtige substantie. 

Met de opening van de winkel in Kontich vond ik een leverancier van die geweldige sharpies in Engeland, en ja hoor ze leverden in België.  Joepiiiii.  Ik kreeg Chris mee enthousiast, we bestelden een lading stiften  en we lanceerden de 'sharpie's' als één van onze nieuwe producten. 

Tja,  Europa is Amerika niet. Blijkt dat er een bepaald ingrediënt (europese richtlijnen) vervangen is, waardoor de eigenschappen ervan verschillend zijn. De 'Europese' sharpies bakken niet in het porselein, waardoor de tekening zich niet volledig hecht op het porselein. Gevolg,  teleurgestelde klantjes. ;-(

"Toeme toch, zoooo erg". Ik zakte door de grond.  De klanten die het zijn komen vertellen zijn we 1000x dankbaar!  Zo’n belangrijke feedback. We hebben getracht om hen een waardevolle tegemoetkoming te geven, maar tja, t kwaad was geschied... en zijn uiteraard ook klanten die niet meer terug bij ons zijn gekomen waar we ook niets voor hebben kunnen doen. Machteloos voel je je dan.

We hadden ons doel helemaal voorbijgelopen. Wat we voor ogen hebben is ‘écht’ contact met onze klanten, een welgemeende goede service met prachtige producten. Maw vooral geen teleurstellingen maar puur contentement.

Uiteraard testen we alles zelf uitvoerig, maar zoals met dit product, dat je denkt te kennen, is het toch misgelopen.  Vandaar groeide het idee om een Pim pam community te maken, met gezinnen die leuke (nieuwe) spullen (gratis) willen uittesten,  hun ervaringen met ons willen delen, om zo'n de puntjes op de 'i' tekunne zetten en vooral om ervaringen zoals met de sharpie's ten allen tijde te vermijden  :-)

Voel je je geroepen ;-)  en wil jij graag een testgezin worden? Leuk! Hier vind je meer info.

Nicole

Over hoe het ook wel eens kan mislopen en we de hulp inroepen van TESTOUDERS

Magneten knutselen met krimpfolie

Mie, is onze eerste testouder die samen met haar zonen Stef en Miel ons nieuwe magnetenknutselpakketje uittestte. Je vindt haar volledige verslag en suggesties hier!

Lees meer keyboard_arrow_right

10 tips voor een zorgeloos communie- of lentefeest.

Als ouder wil je voor je communicant of lentekind uiteraard een heerlijk feest en wil je zelf tijdens het feest genieten van het lekkere eten en het gezelschap. Hierbij enkele tips die van je feest een echt feestje maken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Slijm maken als een echte laborant! Getest door Jules 10j.

Zoonlief heeft al heel wat recepten uitgeprobeerd om slijm te maken, zelden met met gedroomde effect tot nu! Voor zijn verjaardag heeft hij de slime mystery doos cadeau gekregen en dat was een waar succes.

Lees meer keyboard_arrow_right

12 leuke ideetjes met pompoenen als je niet wil snijden...

Toegegeven, ik ben weg van die mooie oranje kleur van pompoenen, instant herfst sfeer in huis. Maar het uithollen en uitsnijden tot halloween gezichtjes, hoe cool het resultaat ook kan zijn, is niet mijn ding. Hier enkele quick win ideetjes met ook een super resultaat.

Lees meer keyboard_arrow_right

12 x leuke creatieve ideetjes met kartonnen dozen!

Mensen inspireren met onze creatieve webshop is helemaal ons ding, maar we geven het toe, die verpakkingen tja, daar zijn we niet zo gelukkig mee. Zeker nu Helen, (mijn dochter van 25) helemaal zero waste tracht te leven. Een serieuze spiegel die wordt voorgehouden.

Lees meer keyboard_arrow_right

Verjaardagsfeestjes! Nog steeds geniet ik van dit heerlijke ouder - kind moment!

Vroeger vonden mijn ouders verjaardagsfeestje niet zo belangrijk! Nu ik zelf mama ben, vind ik het heerlijk om mijn kinderen de volle aandacht te geven op hun eigen verjaardag én verjaardagsfeest! Zo'n heerlijk kind-oudermoment is onbetaalbaar

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x