Over hoe het ook wel eens kan mislopen en we de hulp inroepen van TESTOUDERS

In New York  ontdekte ik ‘sharpies, all-round stiftjes waar je onder andere mee op porselein kan tekenen. Ik had er ter plaatste mee geëxperimenteerd en was super enthousiast. 

Met deze stiftjes kon je op een laagdrempelige manier tekenen op porselein. Kortom, een gewone stift, die goed dekt, afveegbaar is (zolang hij niet gebakken is) en geen gedoe met de één of andere verfachtige substantie. 

Met de opening van de winkel in Kontich vond ik een leverancier van die geweldige sharpies in Engeland, en ja hoor ze leverden in België.  Joepiiiii.  Ik kreeg Chris mee enthousiast, we bestelden een lading stiften  en we lanceerden de 'sharpie's' als één van onze nieuwe producten. 

Tja,  Europa is Amerika niet. Blijkt dat er een bepaald ingrediënt (europese richtlijnen) vervangen is, waardoor de eigenschappen ervan verschillend zijn. De 'Europese' sharpies bakken niet in het porselein, waardoor de tekening zich niet volledig hecht op het porselein. Gevolg,  teleurgestelde klantjes. ;-(

"Toeme toch, zoooo erg". Ik zakte door de grond.  De klanten die het zijn komen vertellen zijn we 1000x dankbaar!  Zo’n belangrijke feedback. We hebben getracht om hen een waardevolle tegemoetkoming te geven, maar tja, t kwaad was geschied... en zijn uiteraard ook klanten die niet meer terug bij ons zijn gekomen waar we ook niets voor hebben kunnen doen. Machteloos voel je je dan.

We hadden ons doel helemaal voorbijgelopen. Wat we voor ogen hebben is ‘écht’ contact met onze klanten, een welgemeende goede service met prachtige producten. Maw vooral geen teleurstellingen maar puur contentement.

Uiteraard testen we alles zelf uitvoerig, maar zoals met dit product, dat je denkt te kennen, is het toch misgelopen.  Vandaar groeide het idee om een Pim pam community te maken, met gezinnen die leuke (nieuwe) spullen (gratis) willen uittesten,  hun ervaringen met ons willen delen, om zo'n de puntjes op de 'i' tekunne zetten en vooral om ervaringen zoals met de sharpie's ten allen tijde te vermijden  :-)

Voel je je geroepen ;-)  en wil jij graag een testgezin worden? Leuk! Hier vind je meer info.

Nicole

Meer items
Over hoe het ook wel eens kan mislopen en we de hulp inroepen van TESTOUDERS

Over hoe het ook wel eens kan mislopen en we de hulp inroepen van TESTOUDERS

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x