12 leuke ideetjes met pompoenen als je niet wil snijden...

Toegegeven, ik ben weg van die prachtige oranje pompoenen, instant herfst sfeer in huis. Maar het uithollen en snijden tot halloween gezichtjes, hoe cool het resultaat ook kan zijn, dat is niet echt mijn ding. Vandaar delen we hier enkele quick win ideetjes (gevonden op pinterest), super leuk om te doen en met een prachtig resultaat. Heb je er zin in?

Wil je zelf aan de slag? Klik dan hier om ons gratis Pim Pam PDFje met gezichtjes downloaden... succes!

knutselideetjes_met_pompoenenknutselideetjes_halloween

ok,  een vleermuisje mag er ook bij, zo leuk met een wasspeld . :-)

halloweenknutselenhalloweenknutselen met pimpamparty


halloweenknutselen met pimpampartyhalloweenknutselen met pompoenen

halloweenknutselen ideetjes

halloweenknutselen met pompoenenhalloweenknutselen met pompoenenknutselen tijdens halloween met pompoenenknutselen met pompoenen tijdens halloweenhalloweenknutselen met pompoenen

knutselen tijdens halloween met pompoenen



12 leuke ideetjes met pompoenen als je niet wil snijden...

Magneten knutselen met krimpfolie

Mie, is onze eerste testouder die samen met haar zonen Stef en Miel ons nieuwe magnetenknutselpakketje uittestte. Je vindt haar volledige verslag en suggesties hier!

Lees meer keyboard_arrow_right

10 tips voor een zorgeloos communie- of lentefeest.

Als ouder wil je voor je communicant of lentekind uiteraard een heerlijk feest en wil je zelf tijdens het feest genieten van het lekkere eten en het gezelschap. Hierbij enkele tips die van je feest een echt feestje maken!

Lees meer keyboard_arrow_right

Slijm maken als een echte laborant! Getest door Jules 10j.

Zoonlief heeft al heel wat recepten uitgeprobeerd om slijm te maken, zelden met met gedroomde effect tot nu! Voor zijn verjaardag heeft hij de slime mystery doos cadeau gekregen en dat was een waar succes.

Lees meer keyboard_arrow_right

Over hoe het ook wel eens kan mislopen en we de hulp inroepen van TESTOUDERS

Toegegeven, af en toe word je eens flink terug gefloten. Soms ben ik iets te enthousiast over (nieuwe) producten of nieuwe ontdekkingen. Mea culpa ;-) Een jaar of zes geleden ontdekte ik in New York ‘sharpies en had er ter plaatste ermee geëxperimenteerd. Helemaal verliefd was ik, ideaal waren ze.

Lees meer keyboard_arrow_right

12 x leuke creatieve ideetjes met kartonnen dozen!

Mensen inspireren met onze creatieve webshop is helemaal ons ding, maar we geven het toe, die verpakkingen tja, daar zijn we niet zo gelukkig mee. Zeker nu Helen, (mijn dochter van 25) helemaal zero waste tracht te leven. Een serieuze spiegel die wordt voorgehouden.

Lees meer keyboard_arrow_right

Verjaardagsfeestjes! Nog steeds geniet ik van dit heerlijke ouder - kind moment!

Vroeger vonden mijn ouders verjaardagsfeestje niet zo belangrijk! Nu ik zelf mama ben, vind ik het heerlijk om mijn kinderen de volle aandacht te geven op hun eigen verjaardag én verjaardagsfeest! Zo'n heerlijk kind-oudermoment is onbetaalbaar

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x